Interact Buziaş – “Balul Primăverii”

Categories Evenimente, Uncategorized
563795_631375716878258_1031805171_n

În data de 29 martie, membrii Clubului Interact Buziaş au organizat Balul Primăverii, la Hotel Parc.

După mai bine de o lună de muncă şi pregătiri, au reuşit să creeze o seară de excepţie, în care elevi ai Liceului Teoretic Buziaş, profesori, membri ai Clubului Rotary Buziaş s-au bucurat de spectacol, concurs, tombolă, muzică şi dans.

Balul a fost deschis de Ansamblul Izvoraşul cu o suită de dansuri populare și a continuat cu participarea elevilor la concursul pentru titlurile de Regele şi Regina Primăverii. Pe parcursul serii ne-au încântat cu vocile lor minunate Ligia şi Teofil Palincaş, dar și Mădălina Bratu, elevă a Liceului Teoretic Buziaş.

Au avut loc şi două tombole pentru elevi, una dintre ele cuprinzând şi câteva întrebări ale căror răspunsuri completau un rebus. Ca răsplată pentru răspunsurile corecte, elevii au primit tricouri şi seturi de bijuterii făcute manual de eleva, dar şi membra Clubului Interact, Ştirban Cristina.

În încheierea programului artistic, membrii Clubului Interact au oferit diplome tuturor concurenţilor şi i-au premiat pe Contele şi Contesa Primăverii, Prinţul şi Prinţesa Primăverii şi, pe cei mai buni, Regele şi Regina Primăverii.

Toţi invitaţii au dansat şi s-au distrat până după miezul nopţii, sperând că prin acest bal, se va îndura şi Primăvara să vină pe la noi.

  • Postare semnată de Marinescu Mădălina.

 

Ecaterina Dobrescu, preşedintele actual al Clubului Rotary Buziaş:

“Clubul Interact Buziaş va ajuta foarte mult copiii în dezvoltarea și pregătirea pentru viată, vor deveni mult mai încrezători în ei, vor fi mult mai curajoși și siguri pe ei, vor întreprinde acțiuni de voluntariat și caritate în comunitatea din care fac parte. Ei sunt viitorul de mâine, de aceea, este necesar să investim tot ce avem mai bun în ei.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *