Trei zile de neuitat în Ţara Haţegului

Categories Educatie, Uncategorized
3

Aşa cum ne-a obişnuit, Rotary Buziaş a sponsorizat şi anul acesta o serie de activităţi a liceenilor din Buziaş. Pe data de 29 martie, tinerii din Clubul Interact Buziaş au organizat “Balul Primăverii”, care s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxantă alături de elevii liceului.

În zilele de 17, 18 şi 19 ale lunii mai, olimpicii Liceului Teoretic din Buziaş s-au bucurat de o excursie la Haţeg, oferită de Clubul Rotary Buziaş. Cei 11 olimpici au fost însoţiţi de două dintre profesoarele lor şi împreuna au pornit în descoperirea Ţării Haţegului.

Au făcut cunoştinţă cu cei 10 zimbrii aflaţi în rezervaţia din Haţeg, au vizitat mănăstirea Prislop şi s-au întors în trecut printr-o vizită la Castelul Corvinilor şi la Sarmisegetuza. Apoi, au urcat în staţiunea montană Râuşor, la Parc Aventura.

Cu siguranţă, partea preferată a “curajosilor” a fost cea de la Parc Aventura, unde şi-au pus la încercare curajul şi condiţia fizică, prin trecerea traseelor şi a obstacolelor. Răsplata celor care au reuşit să parcurgă întreg traseul a fost “plimbarea” în tiroliană. Cei care, însă, nu au avut curaj să se aventureze, i-au încurajat pe ceilalţi de pe margine.

Excursia la Haţeg a fost, într-adevar, o răsplată a muncii şi a efortului depus în timpul anului. Am petrecut trei zile minunate alături de colegii mei şi am cunoscut locuri inedite în acea zonă. Păcat că timpul a trecut aşa repede!”, au spus olimpicii la întoarcerea din excursie.

  • Postare semnată de Denisa Rusu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *