Spectacol caritabil organizat de Rotary Club Buziaș: “Tangou final”

Categories Evenimente
Afis Tangou Final

Luni, 2 septembrie, cu începere de la ora 19:00, Filarmonica “Banatul” din Timișoara găzduiește piesa de teatru “Tangou final”, spectacol caritabil organizat de Rotary Club Buziaș.

Banii strânși în urma vânzării biletelor vor fi donate Casei de Copii “Hänsel și Gretel” din Buziaș.

Afis Tangou Final

Piesa are la bază povestea unei mari actrițe care se confruntă, într-un moment de adevăr, cu umbrele și luminile propriei existențe. Actrița interpretează rolul unei foste stele de cinema, care ura ziariștii pentru că i-au distrus viața și cariera, dar care a acceptat să acorde un ultim interviu. Povestea este simplă, dar cu o mare încărcătură emoțională. Ea, fostă stea de cinema, silită de false împrejurări să-și dezvăluie trecutul tenebros unui ziarist care a idolatrizat-o, măcinat el însuși de propriile complexe.

Tangou final” este o dramă scrisă de argentinianul Mario Diament, în regia lui Moshe Yassur, cu Maia Morgenstern în rolul Valeriei Duran. Celebra artistă va evolua alături de fiul său, Tudor Aaron Istodor, care joacă în rolul reporterului Diego Goldstein. Scenografia spectacolului este semnată de Constantin Ciubotariu, iar muzica îi aparține lui Mircea Kiraly.

Rotary Buzias

Biletele pot fi achiziționate de la casieria Filarmonicii “Banatul”, prețul unui bilet fiind de 30 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *