Curăţenia generală de toamnă

Categories Administratie
imgp0428

Primăria orașului Buziaș organizează în perioada 14-24.11.2016, campania de salubrizare generală a localității. În acest interval, buzieșenii se pot debarasa gratuit de obiectele de uz gospodăresc uzate, de aparatele electronice, precum și de deșeurile vegetale rezultate din toaletarea arborilor și din igenizarea spațiilor verzi aferente gospodăriilor și cartierelor din oraș.

Deșeurile colectate de către cetățenii care locuiesc la case se depun la bordura carosabilului sub formă de grămezi (se recomandă legarea în snopi a crengilor), iar cele colectate de către cetățenii care locuiesc în cartierele de blocuri, se depun în zona adiacentă spațiului în care sunt amplasate containerele de deșeuri menajere. Acestea se depun doar cu o zi înainte de programul comunicat.

Atenție! Nu se colectează deșeuri provenite din construcții, demolări, ori amenajări interioare (faianță, gresie, etc.).

După încheierea curăţeniei de toamnă, depozitarea deşeurilor de orice fel pe domeniul public este strict interzisă. Orice abatere în acest sens se sancționează contravențional.

Programul pentru ridicarea deșeurilor este următorul:

Lista strazi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *